Открий най-добрия кредитор на заем до заплата

                                                       краткосрочен онлайн кредит

Онлайн заемите до заплата са предназначени за хора, които спешно имат нужда от финанасиране до следващото си заплащане. Тези пари обикновено им помагат да се погрижат за определени финансови кризи – неочаквани медицински разходи, спешни ремонти, непредвидени сметки и т.н. Най-често сумата на тези заеми варира от 50 до 1000лв. Важно е за теб като потребител да знаеш, че на пазара има конкурентни заемодатели, които предлагат услугите си на достъпни и разумни цени. Въпросът е как да избереш най-подходящия за теб. Тук ще ти дадем няколко съвета за намирането на точния за твоите нужди кредитор.

Първото нещо, което трябва да разбереш е кои са кредиторите, които предлагат заем до заплата на достъпни цени. Някои от тях може да работят чрез местни офиси, докато други предлагат услугата онлайн. Кандидатстването онлайн е изключително удобно и лесно. Следваш определените стъпки, указани в уеб страницата на заемодателя. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш онлайн заявление. В него предоставяш основна информация като име, адрес, телефон, заетост и др. Освен това може да те помолят да дадеш и информация за трето лице, което да служи като твой гарант по кредита.

Преди да попълниш заявлението, трябва да провериш няколко нeща. Първо се увери каква сума можеш да си позволиш да заемеш, имайки предвид колко ще ти струва връщането ѝ. Можеш лесно да разбереш това като използваш кредитен онлайн калкулатор. Повечето кредитори предлагат такъв на страницата си. Целта на този калкулатор е да ти помогне да изчислиш реалната цена на дадена кредитна оферта. Тя се определя от два фактора – годишния процент на разходите и общата погасена сума с лихви, такси и комисионни. Освен това крайната разплащателна сума зависи и от срока за връщане, който си избрал. При онлайн заемите до заплата той е между 5 и 45 дни. Съответно колкото по-кратък е периода, толкова по ниски са ГПР и Общо погасителната сума.

Въпреки, че бързият кредит се предлага онлайн, той остава обвързан с договор и общи условия. Те са различни при всеки кредитор. Включват информация за вида на кредита, срокове, падежна дата, условия за предоговаряне, лихва при забава и други. Увери се, че си се запознал подробно с условията на заемодателя, който си избрал. Благодарение на това, ще си наясно със задълженията и правата си на потребител.

Не забравяй да провериш легитимността на кредитора. Всеки заемодател на бързи кредити е длъжен като финансова институция да отговаря на определени законови разпоредби. Тяхната цел е да регулират тази дейност. Лоялните кредитори предоставят тези документи на видно място в сайта си. Би трябвало да ги откриеш и провериш лесно и без проблем. Не се доверявай на кредитори, които не разполагат или отказват да ти предоставят тази информация.

Ако отделиш малко време в проучване на кредиторите, не би трябвало да изпиташ затруднение в избора си на правилния такъв. След това всичко се случва бързо и лесно. Одобрението при бързите кредити до заплата се прави за няколко минути. Например, ако избереш EkspresnaKasa, бързите пари ще са по сметката ти до 5 минути.

Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия и Нова Зеландия. Вече 15 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия и Нова Зеландия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!