Партньорска Програма

Стани Партньор на "Експресна Каса"

Ако развивате собствен онлайн бизнес и искате да увеличите приходите си без да влагате допълнителни средства и да полагате извънредни усилия, то партньорската програма на "Експресна Каса" е това, което търсите.

Ние ще ви помогнем да:

  • Предлагате услуга, която да допълни досегашната гама от продукти/услуги;
  • Увеличите месечните си приходи като добавите към тях и комисионна от "Експресна Каса";

Свържете се с нас на info@ferratum.bg и ние ще ви съдействаме да развиете или увеличите търговския потенциал на вашия уебсайт, електронен магазин или БЛОГ.

Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия и Нова Зеландия. Вече 15 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия и Нова Зеландия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!