Бързи кредити и заеми - Кредит на вноски до 3000лв.

Кредит на вноски до 3000лв.

"Кредит до 3000 лв" от Експресна Каса, е финансова услуга, която ти позволява да покриеш експресно своите непредвидени разходи и същевременно ти дава достъп до по-големи суми − от 400 до 3000 лв. Погасяваш кредита на равни месечни вноски, като за да те улесним максимално, ти сам избираш броя месеци за погасяване − от 2 до 12 месеца.

Параметри на кредита

  • Суми от 400 до 3000 лв.
  • Погасяване на месечни вноски от 2 до 12 месеца
  • Одобрение до 10 минути

 

Можеш да вземеш своя Кредит изцяло онлайн тук =>> 

 

Кандидатствай за заем

Сума на заема
600.00 лв.
(400 лв.)
(5000 лв.)
Срок на заема
15 месеца
(2 месеца)
(6 месеца)
Първа падежна дата
10.10.2013 г.
Лихва
36 лв.
Обща сума за плащане
360 лв.
ГПР
1 %.
Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия и Нова Зеландия. Вече 15 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия и Нова Зеландия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!