Бързи кредити и заеми - Заем до заплата до 600лв.

Заем до заплата до 600лв.

"Заем до заплата" е нецелеви заем до 600лв., предназначен за хора, които имат непредвидена и спешна нужда от допълнително финансови средства. Заемът до заплата позволява на заемополучателя да покрие експресно моментните си финансови нужди, и да погаси задължението си еднократно когато получи своя доход. Предвид това, кандидатът трябва да прецени и да избере подходящ срок на заема си.

Параметри на продукта

  • Възможни суми на заема:

    100лв., 200лв. 300лв.,

    400лв., 500лв., 600лв.

  • Възможни срокове на изплащане:

    15дни, 30дни, 45дни

 Можеш да получиш своя заем до заплата изцяло онлайн тук =>>

Кандидатствай за заем

Сума на заема
400.00 лв.
(100 лв.)
(600 лв.)
Дата на връщане
10.10.2013 г.
(15 дни)
(45 дни)
Срок на заема
15 дни
Лихва
36 лв.
Обща сума за плащане
360 лв.
ГПР
1 %.
Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия и Нова Зеландия. Вече 15 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия и Нова Зеландия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!