Забравена парола?

Имате право да заявите смяна на паролата си до три пъти в рамките на един календарен месец.

След изпращането на заявката, моля изчакайте до 10 минути, за да получите SMS с Вашата нова парола.

Съобщението ще бъде изпратено само на последния мобилен номер, чрез който сте кандидатствали и получили заем от Фератум България.

Заявка за нова парола

Ако сте забравили своята парола/ПИН, можете да заявите нова, като попълните Вашето ЕГН по-долу. Новата парола/ПИН ще бъде изпратена като sms.

Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия, Нова Зеландия и Русия. Вече 10 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия, Нова Зеландия и Русия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!