БЛОГ

 

 

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ЗАБЛУДИ ЗА БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ

12.12.2014

Ако искате да се възползвате от възможностите на удобния  кредитен продукт „бърз заем”, то от вас ще се изисква да представите определени документи. Това е начина, по който повечето компании за бързи кредити ... прочети цялата статияПолезни Новини

ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕТО И НЕГОВИТЕ ТАЙНИ

10.12.2014

Данните от ново проучване на международния лидер за електронни преводи PayPal очертават водещите тенденции при онлайн покупките от чужбина ... прочети цялата статия

Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия и Нова Зеландия. Вече 15 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия и Нова Зеландия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!