Кандидатствай за заем

Сума на заема
400.00 лв.
(100 лв.)
(1000 лв.)
Дата на връщане
10.10.2013 г.
(15 дни)
(45 дни)
Срок на заема
15 дни
Лихва
36 лв.
Обща сума за плащане
360 лв.
ГПР
1 %.
Давам изрично и доброволно съгласието си чрез въведения от мен Код за потвърждение, имащ действие на саморъчен електронен подпис, да пристъпя към сключване на Договор за кредит.

Компания за бързи кредити и заеми

Как ще получа сумата?
Можете да получите парите чрез банков превод по вашата банкова сметка или на каса на Easypay в брой.
Условия за кандидатстване?
За кредит от "Експресна каса" може да кандидатства практически всеки български гражданин, който е навършил 18 години. В процеса на разглеждане на заявката се проверява вашата кредитна история и наличието на доход, с който да обслужвате кредита си.
Мога ли да погася на вноски?
Заемът трябва да се погаси на падежната дата, но можете да го върнете и на няколко вноски. Важно е към датата на падежа да сте върнали цялата сума, която дължите.
Какви са критериите за отпускане на кредит?
Трябва да подадете заявка и да имате добра кредитна история. Нашите кредитни експерти ще извършат справки в регистрите на ЦКР, НОИ, НАП, и въз основа на тези данни се преценява дали кредитоискателят отговаря на минималните изисквания. Можете да кандидатствате онлайн, през сайта на Експресна каса, или чрез офисите на нашите партньори.
Къде да заплатя вноската си?
Можете да изплащате суми в офиси на Easypay, чрез банков превод или или чрез киоските на CashTerminal. Ако имате допълнителни въпроси винаги можете да се свържете с отдел Обслужване на клиенти на телефон 0700 11088 (на цената на един градски разговор от цялата страна).
Ако не мога да върна заема навреме?
В случай, че възникнат затруднения при връщане на отпуснатият ви кредит, не се колебайте да ни потърсите на телефон 070011088 преди падежната дата, за да обсъдим причините довели до затруднението и възможностите за неговото преодоляване, както и евентуалното отсрочване на задължението.Също така се възползвайте от възможността да удължите срока на заема си със 7, с 15 или с 30 дни, като преди падежната дата се обадите на телефон 070011088 или заявите чрез имейл на info@ferratum.bg
Как да удължа срока на заема?
Ако имаш затруднения да погасиш целия заем на падежната дата, може да заявиш удължаване на срока със 7, с 15 или с 30 дни. За целта трябва се свържеш с Експресна каса преди падежа като ни напишеш заявление на имейл info@ferratum.bg или ни позвъниш на телефон 070011088 на цената на един градски разговор.
Как да кандидатствам за нов заем?
Можете да кандидатствате за следващ заем от Експресна Каса, след като предходният ви кредит е погасен. Когато вече сте наш постоянен клиент, това кандидатстване става по облекчени условия.
Защо да взема кредит от "Експресна каса"?
"Експресна Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Ние предоставяме кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия и Нова Зеландия. Вече 15 години името на компанията се свързва със сигурност, бързина и прозрачност при отпускането на микрокредити в Европа, както и в Австралия и Нова Зеландия.
Какво представляват бързите кредити?
Бърз заем е малка сума, която можете да получите за кратък период от време, която обикновенно покрива непредвидени разходи до получаване на заплата. За разлика от банковите кредити за бързите заеми/кредити се кандидатства при облекчена процедура, без излишна бюрокрация.
Защо заемите на "Експресна каса" са най-добрите на пазара?
Защото ние сме коректна и лоялна към клиентите си европейска компания и искаме да изградим атмосфера на доверие, коректност и прозрачност в нашите търговски взаимоотношения. Нашата цел е да ви помагаме, когато имате парични затруднения, бързо, лесно и удобно. Само на един клик разстояние!